Vragen? Bel: 072 - 572 88 01

La Fiesta op Facebook!

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van de evenementen en ontwikkelingen bij La Fiesta? Like ons dan Facebook! Op...

Lees verder

Mahou bier van de tap

Een feest bij La Fiesta viert u met Mahou bier

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag of een jubileum? Of wilt u gewoon lekker een avond genieten met vrienden of collega’s? Wat de reden van uw feest ook is, het bier mag niet ontbreken. Bij La Fiesta in Heerhugowaard kunt u kiezen uit diverse bieren van de tap. Het meest trots zijn wij op ons Mahou bier van de tap. Deze heerlijke Spaanse pilsener kunt u op maar weinig plekken in Nederland vers uit de tap krijgen.

Mahou bier Tapasbar La Fieta Heerhugowaard

Over de Spaanse Mahou bierbrouwerij

Het spaanse bier Mahou wordt gemaakte door de grootste brouwer van Spanje. Het bedrijf heet Grupo Mahou-San Miguel. Deze bierbrouwer is niet alleen verantwoordelijk voor Mahou, maar produceert ook de merken San Miguel, Alhambra, Reina en Surena. De bierproductie van Grupo Mahou-San Miguel is bijna 13 miljoen hectoliter op jaarbasis. Het 7 brouwerijen grote Mahou kent een lange geschiedenis die teruggaat tot 1890.

Een feestje vieren met Mahou bier

Bij Tapasbar La Fiesta in Heerhugowaard weten wij hoe een feestje gevierd moet worden. Ieder feestje kent een sprankje vrolijkheid uit Spanje. Met Mahou bier van de tap wordt de feestavond gegarandeerd onvergetelijk.

 

Spaans Mahou bier tapasbar La Fiesta

Mag ik u helpen?

Kim Stoop

Mail mij op info@tapasbarlafiesta.nl


Onze garanties

De kwaliteit van La Vida

Professionele audio installatie

Een avond op maat

Tot ca. 90 gasten

Een onvergetelijke avond

Restaurant La Vida

Middenweg 176

1702HE, Heerhugowaard

072 - 57 16 063

info@restaurantlavida.nl

Tapasbar La Fiesta

Middenweg 201

1701GB, Heerhugowaard

072 - 572 88 01

info@tapasbarlafiesta.nl