Vragen? Bel: 072 - 572 88 01

La Fiesta op Facebook!

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van de evenementen en ontwikkelingen bij La Fiesta? Like ons dan Facebook! Op...

Lees verder

Iets te vieren?

Een onvergetelijke avond bij Tapasbar La Fiesta in Heerhugowaard

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, personeelsborrel, bedrijfsfeest, huwelijk of jubileum? Dan kunt u terecht bij La Fiesta voor een gezellige en heerlijke avond uit met uw eigen gezelschap! La Fiesta is sinds de zomer van 2015 geopend aan de Middenweg 201 in Heerhugowaard. Op nog geen 500 meter afstand van restaurant La Vida geniet u van dezelfde gezellige sfeer en kwaliteit, maar dan in besloten kring, en precies zoals u dat graag wilt.

U kunt in La Fiesta terecht voor besloten feesten vanaf 20 personen, tot maximaal 90 personen (afhankelijk van uw wensen). Ons aanbod is heel breed en varieert van een gezellige borrel met lekkere hapjes tot een uitgebreide dineravond. We gaan altijd van tevoren in gesprek om precies te bespreken wat voor avond u voor ogen heeft.

Evenement en feestlocatie in Heerhugowaard

Zoekt u een feestlocatie in Noord-Holland? Dan biedt Tapasbar La Fiesta vele mogelijkheden. U heeft de keuze uit verschillende opstellingen en kunt zelf een arrangement samenstellen. Op onze expertise kunt u uiteraard rekenen! Zowel een diner op hoog niveau is mogelijk als een feestavond met lekkere hapjes en uw eigen muziek. U kunt naar wens een woordje houden of een presentatie (met beamer) geven.

Tapasbar La Fiesta is goed bereikbaar vanuit de richting van Amsterdam, Hoorn, Den Helder en Heiloo. Vanaf de Ringweg Alkmaar rijdt men eenvoudig naar Heerhugowaard. La Fiesta is geschikt voor groepen van 20 tot max. 100 personen.

Een feestavond met de beste tapas, wijnen en bieren

Voorafgaand aan de feestavond komt u een keertje langs in La Fiesta om de ruimte te bekijken en de wensen voor de avond door te spreken. Daarbij heeft u de keuze uit drie basisarrangementen, die op allerlei manieren aan te passen zijn. Uw feestavond vol heerlijke tapas wordt compleet gemaakt met Spaanse wijnen, verse sangria, Mahou of speciaal bier of cava. De uitgebreide selectie wijnen en bieren maakt het mogelijk om iedere gast iets lekkers aan te kunnen bieden. Heeft u een personeelsborrel of uitje met vrienden georganiseerd? Dan is onze Spaanse Mahou bier van de tap zeer aan te raden. Proef een écht Spaans biertje hand in hand met hoogstaande tapas. Wij gaan ons uiterste best doen om de middag of avond onvergetelijk te maken!

Mag ik u helpen?

Kim Stoop

Mail mij op info@tapasbarlafiesta.nl


Onze garanties

De kwaliteit van La Vida

Professionele audio installatie

Een avond op maat

Tot ca. 90 gasten

Een onvergetelijke avond

De bekende kwaliteit van La Vida

Restaurant La Vida

Middenweg 176

1702HE, Heerhugowaard

072 - 57 16 063

info@restaurantlavida.nl

Tapasbar La Fiesta

Middenweg 201

1701GB, Heerhugowaard

072 - 572 88 01

info@tapasbarlafiesta.nl