Vragen? Bel: 072 - 572 88 01

39 beoordelingen

Onze gasten bevelen ons van harte aan!

Bekijk alle reviews

Feestje? Daar hoort een drankje bij

Geniet de hele avond van huisgemaakte sangria

Een verjaardag vieren in de omgeving van Heerhugowaard, Alkmaar of Langedijk? Of heb je een personeelsborrel te organiseren. Kies voor de gezellige sfeer bij Tapasbar La Fiesta. Hier geniet u van een ongedwongen middag of avond met de bekende tapas van La Vida en al het andere lekkers dat de Spaanse keuken te bieden heeft. Sangria mag daarbij niet ontbreken.

Wat is sangria?

Sangria is een licht-alcoholische drank die zijn oorsprong in Spanje en ook Portugal vindt. Als basis worden rode en witte Spaanse wijnen gebruikt. De ontstane mix wordt op smaak gebracht met diverse vruchten. Dit kan variëren van exotische vruchten zoals mango, meloen en grapefruit tot bekend fruit zoals sinaasappel, perzik en citroen. Appel wordt ook vaak toegevoegd aan verse sangria. Om de sangria drank frisser te maken gebruikt men veelal water met koolzuur. Vaak wordt er extra alcohol toegevoegd middels de toevoegingen van likeuren. Leuk om te weten is dat ze in Catalonië een eigen variant hebben. Daar wordt sangria gemaakt met cava in plaats van wijn. De cava is mousserend, waarmee de drank frisser wordt. De toevoeging van koolzuurhoudend water is hier dan ook overbodig.

Mahou Bier spaans genieten tapasbar la Fiesta

 

Huisgemaakte sangria bij La Fiesta

Typisch Spaans. Dat kun je verwachten bij Tapasbar La Fiesta. Het zoet en licht-alcoholische drankje wordt altijd koel geserveerd. Op basis van rode wijn en vruchtjes. Op jouw feestje bij La Fiesta in Heerhugowaard kun je sangria per glas of in een karaf bestellen.

Mag ik u helpen?

Kim Stoop

Mail mij op info@tapasbarlafiesta.nl


Onze garanties

De kwaliteit van La Vida

Professionele audio installatie

Uw gelegenheid op maat

Tot ca. 85 gasten

Een onvergetelijk feest!

Restaurant La Vida

Middenweg 176

1702HE, Heerhugowaard

072 - 57 16 063

info@restaurantlavida.nl

Tapasbar La Fiesta

Middenweg 201

1701GB, Heerhugowaard

072 - 572 88 01

info@tapasbarlafiesta.nl