Vragen? Bel: 072 - 572 88 01

31 beoordelingen

Onze gasten bevelen ons van harte aan!

Bekijk alle reviews

Zelf een beoordeling schrijven?

Laat via het formulier hieronder uw beoordeling achter op onze website. Hartelijk dank voor uw feedback!

Inge

Top feest gehad in La Fiësta. Fijne en adequate bediening. Een feest helemaal aan te passen aan je eigen behoeften en wensen. La Fiësta, bedankt voor de mooie avond!!

Toegevoegd op 05 October 2019

Willem dekker

Alles prima geregeld! Wij hadden wat speciale verzoeken en niks was te gek! Zeker een aanrader om met een grote groep onbezorgd een gezellige avond te hebben.

Toegevoegd op 17 September 2019

Familie Smit

Een super locatie voor een feest: gezellige ruimte, heerlijke hapjes en de bediening was top. Zij doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Wij hebben genoten van een meer dan geslaagd feest, waarvoor onze dank.

Toegevoegd op 10 September 2019

Kolinda Borst

Wat een mooie locatie voor een feest! Het sfeervolle café, geweldige bediening en heerlijke tapas maakten het een onvergetelijk 25 jarig huwelijksfeest voor ons en onze familie en vrienden.

Toegevoegd op 02 June 2019

Tanja

Als je een feestje boekt bij la Fiesta staan Kim en haar team voor je klaar. Zij zullen er alles aan doen om je een geslaagd feest te bezorgen. Het zijn lieve, betrokken, hartelijke mensen die zich 100% inzetten. De locatie is intiem, gezellig en sfeervol. En de hapjes =100% genieten voor je smaakpapillen. Kortom als je een feestje wilt geven......zoek niet verder....LA FIESTA IS THE PLACE TO BE 👍👍👍👌👌

Toegevoegd op 28 May 2019

Joeri

Wij hebben ons bruiloftsfeest gevierd bij La Fiesta! Een super fijne en ongedwongen samenwerking gehad met Kim. Flexibel in de afspraken en onwijs klantvriendelijk. Prijs kwaliteit verhouding was meer dan perfect. Heerlijk gegeten en gefeest met een zeer alerte en vriendelijke bediening, niemand heeft zonder drinken gestaan. Eigenlijk alleen maar lovende worden voor een super leuk team die een fantastische en onvergetelijke avond heeft weten neer te zetten. Ik zou het iedereen aanraden!

Toegevoegd op 21 May 2019

B.Timmer

Verjaardagfeest met ca 50 man, vooral ouderen. Verzorging uitstekend, bediening hetzelfde. Hapjes heerlijk. Veel complimenten van mijn gasten gehad. 4 sterren om niet op de lauweren te gaan rusten, maar ik zou niet weten wat beter kan. Bé Timmer

Toegevoegd op 30 April 2019

Elles

Lieve Kim en team, 2 jaar geleden ons trouwfeest gevierd bij La fiesta. Afgelopen maart ons 2 jarig huwelijk en 20 jaar verkering 😉 gevierd. Wat een feest weer! De hapjes en de timing daarvan waren top. de drankjes waren op tijd en heerlijk. Maar bovenal was de bediening profesionee, flexibel en vriendelijk! Iedereen heeft genoten en daar ging het ons om. Grote dank! Warme groet Elles

Toegevoegd op 27 April 2019

Quincy en Davy

Wij hebben afgelopen zaterdag bij La Vida een fantastisch feest gehad. De organisatie vanuit La Fiesta was zeer goed. Wij hebben onze wensen uitgesproken m.b.t. muziek, drank en hapjes; aan alles is gehoor gegeven door La Fiesta. Wij raden iedereen aan om bij La Fiesta iets te gaan vieren en hopen snel weer te gast te zijn op een feestje bij La Fiesta.

Toegevoegd op 26 April 2019

Hans en Linda

Heb je iets te vieren? En ben je op zoek naar een feestelijke, huiselijke, mooie, intieme en gezellige locatie? La fiesta heeft het allemaal! Wat hebben we hier genoten van ons 10 jarig jubileum. En ook alle gasten waren alleen maar enthousiast! Goede bediening, lekkere hapjes, fijne muziek (en zelfs de barman als DJ die alle verzoeknummers draait), betaalbaar en vooral de mogelijkheid om te Genieten met de hoofdletter G. Het leven is een feest en jij bent uitgenodigd! Wij raden je aan dit bij ‘la fiesta’ te vieren, zodat je zelf ook alle tijd hebt om te genieten met de mensen die je lief hebt.

Toegevoegd op 23 April 2019

Mag ik u helpen?

Kim Stoop

Mail mij op info@tapasbarlafiesta.nl


Onze garanties

De kwaliteit van La Vida

Professionele audio installatie

Uw gelegenheid op maat

Tot ca. 85 gasten

Een onvergetelijk feest!

Restaurant La Vida

Middenweg 176

1702HE, Heerhugowaard

072 - 57 16 063

info@restaurantlavida.nl

Tapasbar La Fiesta

Middenweg 201

1701GB, Heerhugowaard

072 - 572 88 01

info@tapasbarlafiesta.nl