Vragen? Bel: 072 - 572 88 01

36 beoordelingen

Onze gasten bevelen ons van harte aan!

Bekijk alle reviews

Zelf een beoordeling schrijven?

Laat via het formulier hieronder uw beoordeling achter op onze website. Hartelijk dank voor uw feedback!

Agnes

We hebben een heel geslaagde avond gehad, de hapjes waren erg goed. Iedereen was tevreden en zeker voor herhaling vatbaar. Onze complimenten voor de bediening

Toegevoegd op 31 December 2019

Aicha

Wij hebben ons bruiloft feest bij La Fiesta gevierd, wij en al onze gasten hebben een hele mooie avond gehad! De bediening was top, en het eten heerlijk! Meer dan de moeite waard, een echte aanrader. Wie weet tot ziens in de toekomst!!!

Toegevoegd op 26 December 2019

Patrick

Onlangs de 50ste verjaardag van mijn vrouw gevierd in deze heerlijke lokatie. Vooraf alles doorgesproken met Kim, en op de dag zelf klopt het ook allemaal. Van ontvangst tot sluiting, KIm en haar team neemt alles uit handen en verzorgt ongedwongen onze gasten. Lekkere hapjes, drankjes (neem ook de sangria!) en fijne muziek. De muziek-computer zit vol met muziek, welke we op de aviond kondern vullen met verzoeknummers van de gasten. Wij waren met 45 personen en dat gaat prima. Meer of minder geen probleem voor KIm. Kortom, een geslaagd feestje dankzij La Fiësta. Een aanrader!

Toegevoegd op 24 December 2019

Ylonka

Mijn 50 ste verjaardag gevierd bij LA Fiesta, het was een zeer geslaagd feest. Alles goed geregeld met drank en de heerlijke hapjes. Sfeervolle locatie om een feest te geven. Van al mijn gasten die er waren alleen maar zeer positieve reacties gehad. La Fiesta is een aanrader!!

Toegevoegd op 15 December 2019

Rudy en Nancy

Met 50 gasten een verjaardagsfeestje gevierd. Was echt helemaal top. Alles prima verzorgd, lekkere hapjes, leuke bediening en veel ruimte voor eigen wensen en ideeën. Zeker een aanrader als je een feestzaaltje in Heerhugowaard zoekt. Bedankt voor deze mooie ervaring!

Toegevoegd op 10 December 2019

Inge

Top feest gehad in La Fiësta. Fijne en adequate bediening. Een feest helemaal aan te passen aan je eigen behoeften en wensen. La Fiësta, bedankt voor de mooie avond!!

Toegevoegd op 05 October 2019

Willem dekker

Alles prima geregeld! Wij hadden wat speciale verzoeken en niks was te gek! Zeker een aanrader om met een grote groep onbezorgd een gezellige avond te hebben.

Toegevoegd op 17 September 2019

Familie Smit

Een super locatie voor een feest: gezellige ruimte, heerlijke hapjes en de bediening was top. Zij doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Wij hebben genoten van een meer dan geslaagd feest, waarvoor onze dank.

Toegevoegd op 10 September 2019

Kolinda Borst

Wat een mooie locatie voor een feest! Het sfeervolle café, geweldige bediening en heerlijke tapas maakten het een onvergetelijk 25 jarig huwelijksfeest voor ons en onze familie en vrienden.

Toegevoegd op 02 June 2019

Tanja

Als je een feestje boekt bij la Fiesta staan Kim en haar team voor je klaar. Zij zullen er alles aan doen om je een geslaagd feest te bezorgen. Het zijn lieve, betrokken, hartelijke mensen die zich 100% inzetten. De locatie is intiem, gezellig en sfeervol. En de hapjes =100% genieten voor je smaakpapillen. Kortom als je een feestje wilt geven......zoek niet verder....LA FIESTA IS THE PLACE TO BE 👍👍👍👌👌

Toegevoegd op 28 May 2019

Mag ik u helpen?

Kim Stoop

Mail mij op info@tapasbarlafiesta.nl


Onze garanties

De kwaliteit van La Vida

Professionele audio installatie

Uw gelegenheid op maat

Tot ca. 85 gasten

Een onvergetelijk feest!

Restaurant La Vida

Middenweg 176

1702HE, Heerhugowaard

072 - 57 16 063

info@restaurantlavida.nl

Tapasbar La Fiesta

Middenweg 201

1701GB, Heerhugowaard

072 - 572 88 01

info@tapasbarlafiesta.nl