Vragen? Bel: 072 - 572 88 01

39 beoordelingen

Onze gasten bevelen ons van harte aan!

Bekijk alle reviews

Spaans eten met een groep

Geniet van de Spaanse keuken op een gezellige feestavond

Met een groep uit eten? Voor je verjaardag of gewoon voor de gezelligheid. Dat kan bij La Fiesta in Heerhugowaard. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanuit Alkmaar, Langedijk, Obdam en de rest van Noord-Holland. Een feest vieren doe je bij La Fiesta op basis van de Spaanse keuken. Van origine is deze bekend van de paella, tortilla’s, overheerlijke olijven en worsten, zoals de bekende chorizo. Bij La Fiesta staat echter de Spaanse specialiteit tapas centraal.

Spaanse tapas eten

 

Tapas bij Tapasbar La Fiesta

De basis van de Spaanse keuken en ook de tapas bestaat vooral uit het gebruik van olijven, uien, knoflook en peterselie. Onze tapas is van dezelfde en alom bekende kwaliteit van Restaurant La Vida. Vooraf zijn er tapas mogelijk met buitengewoon heerlijke Ibericoham, mozzarella en nachos. De vele gangen tapas die daarna kunnen volgen, worden bereid met verse producten en huisgemaakte sauzen. Manchegokaas, geitenkaas, serranoham, kip, truffel, ossenhaas en varkenshaas. Er is veel mogelijk. Ook de visliefhebber kan uitstekend terecht bij Tapasbar La Fiesta. Er zijn diverse vis tapas mogelijk met zalm, gamba’s, coquilles of rogvleugel. Desgewenst wordt er een tapas arrangement voor de vegetariër samengesteld. Wij kunnen iedereen een heerlijke avond bezorgen.

Spaanse tapas dineren groep

 

Spaans dineren bij La Fiesta in Heerhugowaard

Bij ons heb je de mogelijkheid om met gezellige muziek een avond te organiseren waarbij er vele gangen tapas kunnen worden geserveerd. Maar je kan ook met een groep van 20, 30 of zelfs 40 personen dineren. Een persoonlijk diner, met u en uw gezelschap. In dat geval staan er lange tafels klaar en kun je genieten van wel 10 gangen Spaanse tapas. Uiteraard worden hierbij naar keus rode, witte of rosé wijnen geschonken. Informeer naar de mogelijkheden om een feestavond daadwerkelijk jouw avond te maken.

Glazen drank bier tapasbar la Fiesta

Mag ik u helpen?

Kim Stoop

Mail mij op info@tapasbarlafiesta.nl


Onze garanties

De kwaliteit van La Vida

Professionele audio installatie

Uw gelegenheid op maat

Tot ca. 85 gasten

Een onvergetelijk feest!

Restaurant La Vida

Middenweg 176

1702HE, Heerhugowaard

072 - 57 16 063

info@restaurantlavida.nl

Tapasbar La Fiesta

Middenweg 201

1701GB, Heerhugowaard

072 - 572 88 01

info@tapasbarlafiesta.nl