Vragen? Bel: 072 - 572 88 01

39 beoordelingen

Onze gasten bevelen ons van harte aan!

Bekijk alle reviews

Tapas eten met een groep

Gezellig tapas eten op jouw verjaardag of personeelsfeest

Uit eten gaan is een van de gezelligste dingen die er is, maar met een grote groep is het vaak toch lastig om iedereen te spreken, omdat u bijvoorbeeld aan één lange tafel zit. Bij La Fiesta hebben groepen hun eigen ruimte en kunt u ongedwongen rondlopen en iedereen spreken. En natuurlijk mag er ook gedanst worden! Bij Tapasbar La Fiesta viert u uw verjaardag, jubileum, huwelijk of ander feestje natuurlijk met de meest heerlijke tapas.

Tapas groeps arrangement

 

Diverse tapas gangen mogelijk

Tapasbar La Fiesta staat voor dezelfde kwaliteit als het bekende Heerhugowaardse tapas restaurant La Vida. Dit betekent dat u op uw feestavond kunt genieten van de lekkerste hapjes: van heerlijke belegde broodjes met Spaanse manchegokaas en serranoham tot luxe borrelhapjes, gemarineerde gamba’s, gegrilde kippendijen, verse vis, zachte ossenhaas en natuurlijk een heerlijk dessert. Er zal voor ieder wat wils en voor iedereen genoeg zijn.

Tapas groepsarrangement zelf samenstellen

Het organiseren van een feest is ontzettend leuk! Bij Tapasbar La Fiesta in Heerhugowaard maken we het nog net even leuker. U kunt namelijk uw avond volledig zelf bepalen. Uiteraard kunt u rekenen op onze expertise, begeleiding en advies. Met veel plezier geven wij antwoord op vragen zoals: welke wijnen zal ik kiezen? Hoeveel gangen zijn wenselijk? En op welke manier kan ik mijn gasten het leukst ontvangen? U kunt kiezen voor door ons samengestelde menu’s of u bespreekt vooraf met ons hoe uw ideale arrangement tapas eruit ziet. Wij horen het graag.

Mag ik u helpen?

Kim Stoop

Mail mij op info@tapasbarlafiesta.nl


Onze garanties

De kwaliteit van La Vida

Professionele audio installatie

Uw gelegenheid op maat

Tot ca. 85 gasten

Een onvergetelijk feest!

Restaurant La Vida

Middenweg 176

1702HE, Heerhugowaard

072 - 57 16 063

info@restaurantlavida.nl

Tapasbar La Fiesta

Middenweg 201

1701GB, Heerhugowaard

072 - 572 88 01

info@tapasbarlafiesta.nl